• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Als staalfabrikant uit Moordrecht zijn we bedrijven uit iedere industrie graag van dienst bij het vervaardigen van stalen constructies op maat. Gouda Constructie b.v. beschikt onder meer over geavanceerde en gekalibreerde lasapparatuur en een werkplaats van ruim 1500 vierkante meter. Hier werken onze ervaren en gecertificeerde medewerkers met veel vakkundigheid en enthousiasme aan ieder maatwerkproduct. Voor ons staan precisiewerk, hoge kwaliteit en persoonlijke service centraal. Wanneer je dus op zoek bent naar een staalfabrikant voor jouw industrie en je verzekerd wilt zijn van een goede samenwerking, is Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht voor jou de juiste partner.

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Als staalfabrikant uit Moordrecht bieden we jou maatwerk en een totaalservice aan

Ons bedrijf uit Moordrecht is als staalfabrikant al meer dan 50 jaar ervaren in het vak, waardoor we in vrijwel iedere industrie en aan elk bedrijf in de wijde omgeving maatwerk hebben geleverd. Wanneer je ons inschakelt voor staalbewerking, profiteer je van een totaalservice. Dit betekent dat je van de ontwerpfase tot aan de laatste afwerking van het eindproduct op ons kunt rekenen. Daarom kun je ook perfect bij ons terecht om bepaalde onderdelen van je constructieproject uit te besteden. Of het nu gaat om ontwerpen, tekenen, berekenen of de uitvoer van laswerkzaamheden: wij luisteren naar jouw specifieke wensen en vervaardigen een product of constructie tot in detail.

Samenwerking met de Dutch Steel Fabricators

Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht is als staalfabrikant aangesloten bij de Dutch Steel Fabricators, een organisatie die in Nederland alle ontwikkelingen in de industrie nauwgezet in de gaten houdt. Hierbinnen werken verschillende staalbedrijven samen om service, maatwerk en innovatie te blijven verbeteren om zo het beste resultaat te kunnen bieden aan opdrachtgevers.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Kies voor kwalitatieve staalconstructies op maat

  Wil je gebruikmaken van onze expertise als staalfabrikant uit Moordrecht en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk binnen een specifieke industrie? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Bel hiervoor naar +31 (0)182 52 77 72, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@goudaconstructie.nl.