• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Als staalfabrikant uit Moordrecht zijn we bedrijven uit iedere industrie graag van dienst bij het vervaardigen van staalconstructies op maat. Gouda Constructie b.v. beschikt onder meer over geavanceerde en gekalibreerde lasapparatuur en een werkplaats van ruim 1500 vierkante meter. Hier werken onze ervaren en gecertificeerde medewerkers met veel vakkundigheid en enthousiasme aan ieder maatwerkproduct. Voor ons staan precisiewerk, hoge kwaliteit en persoonlijke service centraal. Wanneer u dus op zoek bent naar een staalfabrikant voor uw industrie en u verzekerd wilt zijn van een goede samenwerking, is Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht voor u de juiste partner.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Als staalfabrikant uit Moordrecht bieden we maatwerk en totaalservice aan de industrie

Ons bedrijf uit Moordrecht is al meer dan 50 jaar ervaren in het vak als staalfabrikant, waardoor we in vrijwel iedere industrie en aan elk bedrijf in de wijde omgeving maatwerk hebben geleverd. Wanneer u ons inschakelt voor staalbewerking, profiteert u van een totaalservice. Dit betekent dat u van de ontwerpfase tot aan de laatste afwerking van het eindproduct op ons maatwerk voor metaal kunt rekenen. Daarom kunt u ook perfect bij ons terecht om bepaalde onderdelen van uw constructieproject uit te besteden. Of het nu gaat om ontwerpen, tekenen, berekenen of de uitvoer van laswerkzaamheden: de specialisten van ons staalbedrijf in Zuid-Holland luisteren naar uw specifieke wensen en vervaardigen een product of constructie tot in detail.

 

Samenwerking met de Dutch Steel Fabricators

Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht is als staalfabrikant aangesloten bij de Dutch Steel Fabricators, een organisatie die in Nederland alle ontwikkelingen in de industrie nauwgezet in de gaten houdt. Hierbinnen werken verschillende staalbedrijven samen om service, maatwerk en innovatie te blijven verbeteren om zo het beste resultaat te kunnen bieden aan opdrachtgevers.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Kies voor kwalitatieve staalconstructies op maat

  Wilt u gebruikmaken van onze expertise als staalfabrikant uit Moordrecht en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk binnen een specifieke industrie? Neem gerust contact op met ons staalbedrijf nabij Utrecht om uw wensen te bespreken. Bel hiervoor naar +31 (0)182 59 38 38, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@goudaconstructie.nl.