Manbakken bij Gouda Constructie in Gouda

Bent u op zoek naar een leverancier voor manbakken? Wij bieden producten op maat van hoge kwaliteit die voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Ons assortiment bestaat uit een aantal standaard modellen, het unieke aan Gouda Constructie is dat het ook mogelijk is om manbakken op maat te laten maken. De engineering van de manbakken valt namelijk onder eigen beheer. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze constructies binnen korte tijd te leveren. Hierbij ontzorgen we de klant van A tot Z. Denk hierbij aan het volgende:

  • Standaard werkbakken voor 1-4 personen
  • Rondewerkbakken
  • Asbestwerkbakken
  • Materiaalbakken, voor zowel materieel als personen
  • Op maat gemaakte werkbakken voor alle soorten werkzaamheden (evenementen; hulpverlening etc.)

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Hoge kwaliteit 

De werkbakken voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Klantspecifieke werkbakken zijn onze specialiteit.

Uitstekende service

We streven naar het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Product op maat

Uniek aan Gouda Constructie is dat we manbakken op maat kunnen maken. Hierdoor krijgt u een product die precies aan uw wensen voldoet.

Hoge kwaliteit werkbakken op maat bij constructiebedrijf Gouda Constructie

Bent u op zoek naar een staalbedrijf voor manbakken? Het vervaardigen van werkbakken op maat is onze specialiteit. Onze ervaren werknemers werken van tekening tot een klantspecifiek eindproduct, hierdoor ontstaan er korte lijnen tussen ons en de opdrachtgever. Onze speciaal uitgeruste machines maken dit een moderne werkplaats, waardoor er werkbakken kunnen worden vervaardigd van hoge kwaliteit. Al onze werkzaamheden voldoen aan de steeds strengere kwaliteitseisen voor Europese producten. Deze normen zorgen ervoor dat we garant staan voor kwaliteit en veiligheid. U bent zo verzekerd van een kwalitatief eindproduct!

Gouda Constructie werkbak klein

Uitstekende service

Het verlenen van een uitstekende service staat bij ons centraal. Dit vertaalt zich naar een hoge kwaliteit van onze producten. Uiteraard streven we naar het zoveel mogelijk ontzorgen van onze klanten. Bij vragen of wensen, kunnen we snel inspelen vanwege korte lijnen tussen ons en onze opdrachtgevers. Zo leveren we goed werk waar onze klanten tevreden over zijn!

 

Gouda Constructies maakt manbakken op maat

Uniek aan Gouda Constructie is dat we manbakken op maat kunnen vervaardigen. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke onderdelen van de manbakken extra aandacht vereisen. Hiermee zorgen wij dat de door ons geleverde manbakken optimaal voldoen aan de veiligheidseisen en Arbo beleidsregels. Bovendien beschikken wij over de juiste certificaten om de werkbakken te vervaardigen en waar nodig te optimaliseren.

Wilt u weten wat Gouda Constructie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord!