Gouda Constructie b.v. heeft zich toegelegd op het ontwerpen, berekenen en tekenen alsmede uitvoeren van alle voorkomende las- en constructie werkzaamheden waarbij staalsoorten S235 en S355 geen bijzonderheid is en ook STe690 gelast kan worden.

Met onze 4 bovenloopkranen van 12,5 ton zijn wij instaat om producten te handelen van max. 20 ton  Bij de werktafels beschikt men over wanddraaikranen.

Gouda Constructie heistellingen en makelaars
Gouda Constructie staaldraad haspel

Voor het kwalitatief uitvoeren van laswerk beschikt het bedrijf over een lasmethode-kwalificatie  PQR en voor de lassers een WPS en WPQ certificaat.  Ook heeft Gouda Constructie bv een gecertificeerd lascontroleur  voor lasonderzoek op niveau “level II”. Tevens hebben wij goede contacten op het gebied van conservering zoals staalstralen, aflakken, galvaniseren en/of poedercoaten.

Wij beschikken over 12 gemotiveerde medewerkers welke allemaal in staat zijn om van tekening te werken en producten samen te stellen en te vervaardigen.  Een klein machinepark staat tot onze beschikking  o.a.  2 draaibanken, 1 freesbank,  2 grote kolom boormachines, 2 kleine boormachines, 2 lintzaagmachines, ponsmachine, hydraulisch pers van 125 ton,  profielwals, snijbrandmachine, plasmasnijmachine,  half automatische lasmachine en 12 mig/mag lasmachines.