• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Zoek je een specialist voor de vervaardiging van een constructie van metaal met maatwerk? Voor complete dienstverlening schakel je Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht in. Ons bedrijf levert al meer dan 50 jaar maatwerk aan opdrachtgevers uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht, onder meer met het vakkundig lassen van metaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij luisteren graag naar jouw wensen.

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Jouw constructie van metaal vervaardigd op basis van nauwkeurig maatwerk

Voor de specialisten van Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht is geen klus te groot. Met veel enthousiasme in het vak en de grootste vakkundigheid vervaardigen wij metalen constructies die niet direct op de markt te verkrijgen zijn. Wanneer je met ons in zee gaat, denken we met jou mee hoe we je constructie van metaal met maatwerk kunnen realiseren. Dit doen we bijvoorbeeld met onze nauwkeurige laswerkzaamheden, uitgevoerd door lassers met een WPS- en WPQ-certificaat. Door middel van deze persoonlijke dienstverlening, en onze kennis over allerhande metaalconstructiewerkzaamheden, weet je zeker dat jouw product van de hoogste kwaliteit en precies naar wens is.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Geef je wensen aan ons door

  Wil je meer weten over onze las- en constructiewerkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van staalbewerking en andere bewerkingen van metaal, of wil je je wensen doorgeven voor maatwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer +31 (0)182 52 77 72 of het e-mailadres info@goudaconstructie.nl.