• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Wilt u metaal laten vervaardigen tot maatwerk door een ervaren specialist? Voor een complete dienstverlening schakelt u Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht in. Ons bedrijf levert al meer dan 50 jaar maatwerk aan opdrachtgevers uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht, onder meer met het vakkundig lassen van metaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij luisteren graag naar uw wensen.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Uw constructie van metaal vervaardigd op basis van nauwkeurig maatwerk

Voor de specialisten van Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht is geen metaalbouw-klus te groot. Met veel enthousiasme in het vak en de grootste vakkundigheid vervaardigen wij metaalconstructies die niet direct op de markt te verkrijgen zijn. Wanneer u met ons in zee gaat, denken we met u mee hoe we uw constructie van metaal met maatwerk kunnen realiseren. Dit doen we bijvoorbeeld door het lassen van constructies op maat, uitgevoerd door lassers met een WPS- en WPQ-certificaat. Door middel van deze persoonlijke dienstverlening, en onze kennis over allerhande metaalconstructiewerkzaamheden, weet u zeker dat uw product van de hoogste kwaliteit en precies naar wens is.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Geef uw wensen aan ons door

  Wilt u meer weten over onze las- en constructiewerkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van staalbewerking en andere bewerkingen van metaal, of wilt u uw wensen doorgeven voor maatwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer +31 (0)182 59 38 38 of het e-mailadres info@goudaconstructie.nl.