Laswerkzaamheden bij Gouda Constructie in Gouda

Op zoek naar  een lasbedrijf dat las- en constructiewerk op maat levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een constructiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van lassen voor diverse soorten bedrijven. Wij verrichten betrouwbaar laswerkzaamheden van hoge kwaliteit en voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Dankzij onze ervaren lassers en korte lijnen tussen ons en de opdrachtgever zijn wij in staat om onze constructies binnen korte tijd te leveren. Hierbij ontzorgen we de klant van A tot Z. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Hoge kwaliteit 

Hoogwaardige constructie- en laswerkzaamheden zijn onze specialiteit. Dankzij onze ervaren lassers en ons specifieke en gekalibreerde apparatuur kunnen wij alle laswerkzaamheden voor u uit handen nemen.

Uitstekende service

Onze focus is gericht op het leveren van goed werk waar iedereen tevreden over is. Het spreekt daarbij voor zich dat we streven naar duidelijke communicatie en een snelle levertijd.

Onderdeel DSF

Gouda Constructie is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators, hierbinnen vallen diverse staalbedrijven. Hierdoor kunnen wij samenwerken met andere bedrijven binnen deze groep.

Kwalitatieve laswerkzaamheden bij lasbedrijf Gouda Constructie

Bent u op zoek naar een lasbedrijf? Hoogwaardige laswerkzaamheden zijn onze specialiteit. Gouda Constructie levert al ruim 50 jaar laswerkzaamheden aan bedrijven. Wij beschikken over 12 gemotiveerde medewerkers die allemaal in staat zijn om van tekening tot eindproduct te werken en producten te vervaardigen. Dankzij onze ervaren lassers en ons specifieke, gekalibreerde apparatuur kunnen wij alle laswerkzaamheden voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan:

  • MIG/MAG Lassen
  • Lasmanipulators
  • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Al onze laswerkzaamheden voldoen aan de steeds strengere kwaliteitseisen voor Europese producten. Deze normen zorgen er voor dat bedrijven garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Voor het kwalitatief uitvoeren van laswerk beschikken we over een lasmethode-kwalificatie PQR (Procedure Qualification Record,). Dit houdt in dat we als bedrijf gecertificeerd zijn om laswerk uit te voeren. Onze lassers beschikken over een WPS (Welding Procedure Specification) en WPQ (Welding Performance Qualification) certificaat.  Ook hebben we een gecertificeerd lascontroleur  voor visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau “level II”. Bovendien hebben wij goede contacten op het gebied van andere onderzoeksmethodes, zodat u verzekerd bent van een eindproduct van hoge kwaliteit!

Gouda Constructie laswerkzaamheden

Hieronder een kleine greep uit onze certificaten:

International Welding Coordinator NEN-EN-ISO 14731 DNV approved.

Visueel en magnetische lasinspecteur level-2 volgens EN-ISO 9712.

Lasprocessen FCAW136-138.

Laswerkzaam- heden volgens ISO 3834-2.

Las kwalificaties volgens EN 9606-1 en AWS DII.

Gecertificeerd laswerk van S355J2 t/m S690QL onder keur van Lloyd's en DNVGL.

Uitstekende service

Onze focus is gericht op het leveren van goed werk waar iedereen tevreden over is. Het spreekt daarbij voor zich dat we streven naar duidelijke communicatie en een snelle levertijd. Door korte lijnen kunnen wij snel inspelen op vragen of wensen van onze klanten. Wij voeren niet enkel de laswerkzaamheden uit, maar denken ook graag proactief met u mee.

 

Gouda Constructies is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators

We vinden het erg belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen en nemen daarom graag uw problemen uit handen. Gouda Constructie is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators (DSF), hierbinnen vallen diverse staalbedrijven. Mochten wij in een zeldzaam geval niet beschikken over de juiste kwaliteiten om een project uit te voeren, dan kunnen wij samenwerken met andere bedrijven binnen deze groep.

Dutch Steel Fabricators logo

Wilt u weten wat Gouda Constructie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord!