Stempelschotten bij Gouda Constructie in Gouda

Bent u op zoek naar een ervaren constructiebedrijf voor stempelschotten van hoge kwaliteit? Iedere stempelplaat is licht van gewicht, heeft een specifiek schot voor elke kraan en een hoge treksterkte. Daarnaast zijn de stempelschotten proefbelast, wat betekent dat het draagvermogen is getest. Dankzij onze ervaren werknemers en korte lijnen tussen ons en de opdrachtgever zijn wij in staat om onze stempelschotten binnen korte tijd te leveren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Hoge kwaliteit 

De stempelplaten bieden wij aan in verschillende soorten materiaal van hoge kwaliteit. Daarnaast voldoen ze uiteraard aan de kwaliteitseisen.

Uitstekende service

Onze focus is gericht op het leveren van constructiewerk waar iedereen tevreden over is. Daarnaast streven we naar een snelle levertijd en duidelijke communicatie.

Product op maat

De meerwaarde van Gouda Constructie is dat we onze stempelplaten op maat maken. Hierdoor ontvangt u een product die precies aan uw wensen voldoet.

Hoge kwaliteit stempelplaten bij constructiebedrijf Gouda Constructie

Onze stempelplaten zijn verkrijgbaar in diverse soorten materiaal, waaronder S355J2,  S420NL en S690QL. Onze gemotiveerde werknemers zijn in staat om de hoogste kwaliteit stempelschotten te vervaardigen op onze moderne werkplaats. Al onze werkzaamheden voldoen aan de steeds strengere kwaliteitseisen voor Europese producten. Deze normen zorgen er voor dat bedrijven garant staan voor kwaliteit en veiligheid. U bent zo verzekerd van een hoogwaardig kwalitatief eindproduct!

Uitstekende service

We denken graag proactief mee met onze klanten. Het spreekt daarbij voor zich dat we streven naar een snelle levertijd, duidelijke communicatie en korte lijnen tussen ons en de klant. Bij vragen of wensen, staan we dus snel voor u klaar. Onze focus is namelijk gericht op het leveren van goed werk waar iedereen tevreden over is!

 

Gouda Constructies maakt stempelschotten op maat

Stempelschotten van Gouda constructie hebben een hele belangrijke meerwaarde waarmee wij uniek zijn op de markt: we kunnen de stempelplaten indien gewenst op maat maken, waardoor u een uniek product heeft dat volledig voldoet aan uw wensen.

Dutch Steel Fabricators logo

Wilt u weten wat Gouda Constructie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord!