• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

De specialisten van ons staalbedrijf in Moordrecht werken voor bedrijven door het hele land, bijvoorbeeld Utrecht. Gouda Constructie b.v. beschikt over ruim 50 jaar ervaring met de vervaardiging van metaalconstructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hijs- en hefmiddelen die niet standaard op de markt te vinden zijn. Daarnaast produceren we maatwerk, zodat we voor al onze klanten een passende oplossing bieden. Wilt u weten wat de mogelijkheden van ons staalbedrijf zijn voor uw onderneming in Utrecht of elders in het land? Lees dan zeker verder!

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Een breed assortiment aan diensten bij ons staalbedrijf tussen Rotterdam en Utrecht

We vertellen u graag meer over de werkzaamheden die de specialisten van ons staalbedrijf uitvoeren voor onze klanten in bijvoorbeeld Utrecht, Zuid-Holland of in Noord-Holland. We ontwerpen, berekenen, tekenen én vervaardigen alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden. Zelfs de staalsoorten S235, 2355 en STe690 vormen hierbij geen uitzondering. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf met ruime ervaring in lassen, schakelt u ook onze hulp in! Ons bedrijf beschikt namelijk over de lasmethodekwalificatie Procedure Qualification Record (PQR). U weet hierdoor zeker dat alle constructies aan de gestelde normen voldoen, zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit. Daarnaast bezitten onze lassers een WPS- en een WPQ-certificaat, wat inhoudt dat zij altijd de beste kwaliteit leveren en dat u altijd een eindproduct ontvangt dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op bij vragen

  Kortom, voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat schakelt u de hulp in van ons staalbedrijf in Moordrecht, tussen Rotterdam en Utrecht. Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 59 38 38 of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.