• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Ons staalbedrijf in de buurt van Utrecht heeft diverse specialisten in dienst. Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht beschikt over ruim 50 jaar ervaring met de vervaardiging van metaalconstructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hijs- en hefmiddelen die niet standaard op de markt te vinden zijn. Daarnaast produceren we maatwerk, zodat we voor al onze klanten een passende oplossing bieden. Wilt u weten wat de mogelijkheden van ons staalbedrijf zijn voor uw onderneming in Utrecht of elders in het land? Lees dan zeker verder!

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Ons staalbedrijf nabij Utrecht biedt u een breed assortiment aan diensten

We vertellen u graag meer over de werkzaamheden die de specialisten van ons staalbedrijf uitvoeren voor onze klanten in bijvoorbeeld Utrecht, maar ons staalbouwbedrijf levert ook aan Zuid-Holland. Daarnaast vindt u onze staalbouw in Noord-Holland. We ontwerpen, berekenen, tekenen én vervaardigen alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden. Zelfs de staalsoorten S235, 2355 en STe690 vormen hierop geen uitzondering. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf met ruime ervaring in lassen, schakelt u ook onze hulp in! Ons bedrijf beschikt namelijk over de lasmethodekwalificatie Procedure Qualification Record (PQR). U weet hierdoor zeker dat alle constructies aan de gestelde normen voldoen, zowel op het gebied van veiligheid als kwaliteit.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op bij vragen

  Kortom, voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat schakelt u de hulp in van ons staalbedrijf in Moordrecht in, nabij Utrecht. Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 59 38 38 of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.