• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Ben je op zoek naar een staalbedrijf in Zuid-Holland voor staalbouw op maat van jouw bedrijf of industrie? De specialisten van Gouda Constructie b.v. zetten graag hun expertise voor jou in. Vanuit ons staalbedrijf in Moordrecht, Zuid-Holland, verlenen we een totaalservice aan verschillende bedrijven uit de wijde omgeving. Bij ons kun je enkel terecht voor staalbouw op maat, bijvoorbeeld voor hijs- en hefmaterialen die voor een bedrijf of industrie niet standaard op de markt te vinden zijn. Ga een samenwerking met ons aan en profiteer van een breed scala aan mogelijkheden voor jouw las- en constructieprojecten.

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Als staalbedrijf uit Moordrecht, Zuid-Holland, maken we deel uit van een breed netwerk

Wanneer je een staalbedrijf in Zuid-Holland inschakelt, bijvoorbeeld voor het uitbesteden van laswerkzaamheden, wil je uiteraard profiteren van de modernste technieken en meest vergevorderde kennis en vaardigheden. Binnen de staalbouwindustrie is ons bedrijf dan ook aangesloten bij de Dutch Steel Fabricators (DSF). Dit netwerk van staalbedrijven streeft naar een complete ontzorging van klanten en opdrachtgevers op het gebied van las- en constructiewerkzaamheden. Mochten we in een zeldzaam geval je niet op een volledige manier van dienst kunnen zijn voor de vervaardiging van een maatwerkproduct, dan overleggen we binnen het netwerk over nieuwe oplossingen. De DSF blijft zich voortdurend ontwikkelen op het gebied van staalbouw, zodat alle kennis en technieken binnen deze industrie optimaal worden ingezet voor ieder bedrijf.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Profiteer van snelle communicatie en korte levertijden

  Ieder bedrijf, uit welke industrie dan ook, willen wij als staalbedrijf uit Zuid-Holland de beste service bieden op het gebied van staalbouw. Dit doen we niet alleen door middel van nauwkeurig maatwerk, maar ook door onze communicatielijnen kort te houden en snelle levertijden te garanderen. Ben je geïnteresseerd in onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)182 52 77 72, via het contactformulier of per e-mail naar info@goudaconstructie.nl.