• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Bent u op zoek naar een staalbedrijf in Zuid-Holland voor staalbouw op maat voor de industrie? De specialisten van Gouda Constructie b.v. zetten graag hun expertise voor u in. Vanuit ons staalbedrijf in Moordrecht, Zuid-Holland, verlenen we totaalservice omtrent staalbouw aan verschillende bedrijven en de industrie uit de wijde omgeving. Bij ons staalbedrijf in Zuid-Holland kunt u enkel terecht voor staalbouw op maat, bijvoorbeeld voor specifieke hijs- en hefmaterialen voor de industrie die niet standaard op de markt te vinden zijn. Ga een samenwerking met ons aan en profiteer van een breed scala aan mogelijkheden voor uw las- en constructieprojecten.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Als staalbedrijf uit Moordrecht, Zuid-Holland, maken we deel uit van een breed netwerk

Wanneer u een staalbedrijf in Zuid-Holland inschakelt, wilt u uiteraard profiteren van de modernste technieken binnen de staalbouw en meest vergevorderde kennis en vaardigheden van de industrie. U schakelt dan het liefst een bedrijf in dat ervaring heeft met lassen. Ons bedrijf is aangesloten bij de Dutch Steel Fabricators (DSF). Dit netwerk van staalbedrijven streeft naar een complete ontzorging van klanten en opdrachtgevers op het gebied van las- en constructiewerkzaamheden. We zijn er trots op dat wij de opdrachtgevers in de industrie van Zuid-Holland kunnen ontzorgen met onze staalbouw. Daarnaast rekenen diverse bedrijven in Noord-Holland op ons constructbedrijf. Mochten we in een zeldzaam geval u niet op een volledige manier van dienst kunnen zijn voor de vervaardiging van een maatwerkproduct, dan overleggen we binnen het netwerk over nieuwe oplossingen. De DSF blijft zich voortdurend ontwikkelen op het gebied van staalbouw en industrie, zodat alle kennis en technieken optimaal worden ingezet voor bedrijven in Zuid-Holland en de rest van Nederland.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Profiteer van snelle communicatie en korte levertijden

  Als staalbedrijf uit Zuid-Holland willen we de beste service bieden op het gebied van staalbouw. Dit doen we niet alleen door middel van nauwkeurig maatwerk, maar ook door onze communicatielijnen kort te houden en snelle levertijden te garanderen. Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden en de mogelijkheden van ons staal- en lasbedrijf in Moordrecht? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)182 59 38 38, via het contactformulier of via een e-mail naar info@goudaconstructie.nl.