Hei- en boorstellingen bij Gouda Constructie in Gouda

Bent u op zoek naar een ervaren constructiebedrijf voor diverse constructiewerkzaamheden in de funderingstechniek? Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van funderingstechnieken en korte lijnen tussen ons en de opdrachtgever, zijn we in staat om onze constructies op maat te maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Hoge kwaliteit 

Onze vakkundige medewerkers vervaardigen hei- en boorproducten van hoge kwaliteit die voldoen aan uw wensen. Daarnaast is het mogelijk om reparaties uit te laten voeren. 

Uitstekende service

Onze focus is gericht op kwaliteit, een snelle levertijd en duidelijke communicatie.

Onderdeel DSF

Gouda Constructie is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators, hier vallen diverse staalbedrijven onder. Ons doel is om hiermee onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

Kwalitatieve hei- en boorproducten door constructiebedrijf Gouda Constructie

Door jarenlange ervaring in de heiwereld zijn wij in staat om in te spelen op vragen uit de markt en mogen we trots zijn op het aantal heiproducten wat in Nederland en zelfs daarbuiten wordt gebruikt. Daarnaast kunnen wij ook andere producten aanbieden en/of reparaties uitvoeren. Onze vakkundige medewerkers zijn in staat om hei- en boorproducten van hoge kwaliteit te vervaardigen. Daarnaast maken we gebruik van specifiek apparatuur, waardoor we alle werkzaamheden voor u uit handen kunnen nemen. Denk hierbij aan het volgende:

  • Liftbakken + liftbanen
  • Staaldraadmatten
  • Makelaarkopconstructies
  • Makelaars
  • Mallen voor damwanden en buizen
  • Oplangers; passe partout armen; schuiftafels etc.

Al onze werkzaamheden voldoen aan de kwaliteit die men verwacht van hei- en boorproducten. U bent zo verzekerd van een kwalitatief product!

Gouda Constructie Heistellingen en makelaars

Uitstekende service

We streven naar een snelle levertijd en duidelijke, transparante communicatie. Het is voor ons mogelijk om snel in te spelen op vragen of wensen van onze klanten, door korte lijnen tussen ons en de opdrachtgever. Hiermee zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn.

 

Gouda Constructies is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators

Aangezien Gouda Constructie onderdeel is van de Dutch Steel Fabricators (DSF), kunnen wij een beroep doen op de diverse staalbedrijven binnen deze groep als we niet over de capaciteiten beschikken. Het doel is om hiermee onze klanten volledig te kunnen ontzorgen.

Dutch Steel Fabricators logo

Wilt u weten wat Gouda Constructie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord!