Stalen drijvers / boeien

Stalen drijvers voor markering of verankering van materialen, leidingen of obstakels. Deze drijvers zijn waterdicht en afgetest en op verzoek gevuld met polyurethaanschuim  waarbij de wateropname slecht 3% is, dus de drijver zinkt niet meer. Diameters kunnen variëren van Ø 500 tot  Ø 3000 mm.

Blokken, dekschijven haken en wartels

Niet alleen het nieuw leveren van specials maar ook het overhalen, reparen en certificeren van blokken, en schijven tot een eigen gewicht van 12 ton is een activiteit waarin wij ruime ervaring hebben opgedaan en tot tevredenheid van onze klanten hebben uitgevoerd.  De blokken worden geheel gedemonteerd, gereinigd en zo nodig gestraald en geconserveerd. Uiteraard kunnen wij tegen scherpe prijzen lagers, afdichtingen en borgingen verzorgen en in eigen beheer de assen, bussen en onderdelen produceren en vervangen.

Hulpmaterialen voor heibedrijven

Makelaar trekkoppen, geleide sleden. Boorgeleider, paalgeleider, heiramen, deelbare heiassen en reparatie van alle voorkomende werkzaamheden  waarbij er ruime ervaring aanwezig is op het gebeid van heistellingen en makelaars.

Gouda Constructie diverse producten groot
Gouda Constructie diverse producten klein