• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Gouda Constructie b.v. is voor iedere industrietak al meer dan 50 jaar een specialist in staalbewerking, zowel binnen als buiten Gouda en Moordrecht. Bij ons kunt u terecht voor allerhande stalen constructies op maat, gerealiseerd met de grootste vakkundigheid en meest geavanceerde apparatuur. In onze werkplaats in Moordrecht van 1500 vierkante meter beschikken we over alle moderne technieken voor staalbewerking en laswerkzaamheden, geschikt voor opdrachten uit iedere industrietak. Ook voor onder meer hei- en boorstellingen, manbakken en stempelschotten schakelt u ons in.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Een totaalservice bij iedere vorm van staalbewerking in Moordrecht

In welke industrietak u ook werkzaam bent, in Moordrecht bieden we tal van oplossingen voor iedere vorm van staalbewerking – zoals een staalconstructie op maat. U profiteert bij ons bovendien van complete ontzorging op het gebied van bijvoorbeeld productverbetering en externe werkzaamheden. Onze WPS- en WPQ-gecertificeerde lassers zijn in staat om u vele typen laswerkzaamheden uit handen te nemen. Dankzij hun uitgebreide kennis en het gebruik van moderne en efficiënte technieken, worden de kwalitatief hoogwaardige staalproducten van ons als ervaren staalfabrikant voor de industrie snel bij u geleverd.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Maak gebruik van onze persoonlijke service

  Als specialist in staalbewerking en alle andere werkzaamheden binnen de staalbouwindustrie gaan we in onze werkplaats in Moordrecht geen enkele uitdaging uit de weg. Wij maken metaal maatwerk voor elk project. Bij ons kunt u altijd direct terecht om uw wensen voor een project door te geven. Ons team staat voor u klaar en verleent u persoonlijke en oplossingsgerichte service, waarbij natuurlijk uw wensen centraal staan. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking voor uw staalbewerking binnen uw industrietak? Neem dan contact met ons op via +31 (0)182 59 38 38, via info@goudaconstructie.nl of via het contactformulier.