Staalconstructie op maat bij Gouda Constructie in Gouda

Voor staalconstructies op maat bent u bij Gouda Constructie aan het juist adres. Wij beschikken over een team met 12 deskundige en ervaren werknemers, die al uw zorgen uit handen nemen. Dankzij deze medewerkers en onze moderne werkplaats zijn wij in staat om onze staalconstructies in korte tijd op te leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Hoge kwaliteit 

Wij maken staalconstructies op maat van hoge kwaliteit. Op de moderne werkplaats vervaardigen onze ervaren medewerkers diverse staalconstructies die voldoen aan uw wensen.

Uitstekende service

Onze focus is gericht op het leveren van goed werk waar iedereen tevreden over is. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onderdeel DSF

Gouda Constructie is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators, waar verschillende staalbedrijven onder vallen. Hierdoor kunnen we u van A tot Z ontzorgen.

Kwalitatieve staalconstructies bij Gouda Constructie

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf die u ontzorgt op het gebied van staalconstructies? Gouda Constructie maakt staalconstructies op maat. Hierbij ontwerpen, berekenen, tekenen en voeren we de werkzaamheden uit. Wij beschikken over een moderne werkplaats met divers materiaal op voorraad, waardoor wij in staat zijn om alle door jou gewenste werkzaamheden uit te voeren. Denkt hier onder andere aan:

  • Van schets tot eind product
  • Productverbetering
  • Ontzorgen bij externe werkzaamheden.
  • Staalconstructies op maat

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden houden we altijd rekening met de kwaliteitseisen voor Europese producten. Dankzij onze moderne werkplaats en ervaren team bent u verzekerd van een kwalitatief eindproduct.

Gouda Constructie diverse producten klein

Uitstekende service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, daarom hebben wij een proactieve werkwijze en denken we mee met uw wensen. Doordat wij een compact team hebben kunnen we snel communiceren en handelen, hierdoor kunt u bij Gouda Constructie een snelle levertijd verwachten.

 

Onderdeel van de Dutch Steel Fabricators

Gouda Constructie is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators (DSF). Dankzij deze samenwerking met andere staalbedrijven is het mogelijk om alle staalbewerkingen uit te voeren ook als wij zelf in een zeldzaam geval niet over de capaciteiten beschikken. Op die manier kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

Dutch Steel Fabricators logo

Wilt u weten wat Gouda Constructie voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord!