• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Maak gebruik van onze expertise in de staalbouw en profiteer van maatwerk voor uw bedrijf in Noord-Holland. Gouda Constructie b.v. richt zich al meer dan 50 jaar op het lassen en vervaardigen van stalen constructies op maat, zoals hijs- en hefmiddelen die niet standaard op de markt te vinden zijn. Samen met onze partners bieden wij iedere opdrachtgever complete en persoonlijke service aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf uit Noord-Holland en hoe u kunt profiteren van onze moderne staalbouw.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Ervaren en gecertificeerde specialisten in de staalbouw nabij Noord-Holland

Als specialist in staalbouw uit Moordrecht zijn we in het verleden veel opdrachtgevers uit Noord-Holland van dienst geweest. De specialisten van ons lasbedrijf nabij Utrecht verzorgen alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden waarbij de staalsoorten S355J2 t/m S690QL onder keur gelast kunnen worden. De lascontroleur van ons bedrijf voert visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’ uit. Onze ervaren lassers beschikken bovendien over een WPS- (Welding Procedure Specification) en WPQ- (Welding Performance Qualification) certificaat. Door middel van nauwkeurig maatwerk en ruime ervaring in de staalbouw, met name op het gebied van laswerkzaamheden, kunnen we ieder bedrijf in Noord-Holland op een complete wijze van dienst zijn. Als staalbedrijf binnen de Dutch Steel Fabricators zoeken we met onze partners voortdurend naar nieuwe oplossingen voor maatwerkconstructies.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk

  Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons bedrijf in Moordrecht en bent u benieuwd wat wij kunnen bereiken op het gebied van staalbouw en metaalbouw? Stel ons al uw vragen en maak uw wensen kenbaar, zodat wij alle mogelijkheden aan u voor kunnen leggen – denk bijvoorbeeld aan staalconstructies op maat. Geen klus is voor ons een te grote uitdaging en we garanderen te allen tijde snelle levertijden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)182 59 38 38, het e-mailadres info@goudaconstructie.nl of het contactformulier.