• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Als constructie- en lasbedrijf is Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht al vele jaren de gespecialiseerde partner van vele bedrijven in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht voor de realisatie van metaalconstructies op maat. Sinds 1956 maken veel verschillende soorten bedrijven gebruik van onze expertise. Wil je als bedrijf in de provincie Utrecht het lassen van staal uitbesteden aan een ervaren lasbedrijf? Dan ben je bij onze specialisten verzekerd van het gewenste resultaat!

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Als constructie- en lasbedrijf maken we alles op maat voor bedrijven in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Het lassen van een constructie op maat van een specifieke toepassing vereist een uitgebreide expertise van een bedrijf. Voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren, die onder meer gevestigd zijn in Utrecht, lassen we dan ook alles nauwkeurig op maat. Onze twaalf WPS- en WPQ-gecertificeerde lassers zijn in staat het meest kwalitatieve resultaat neer te zetten. Bij ons is een gecertificeerd lascontroleur werkzaam voor visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’. Bovendien bieden we als constructie- en lasbedrijf uit Moordrecht een totaalservice aan, ook wanneer je specifieke wensen hebt voor jouw toepassing in Utrecht. Van ontwerpen en tekenen tot het technisch berekenen en uitvoeren van constructiewerkzaamheden: wij denken met jou mee over de beste oplossing. Zo is lassen dus slechts één aspect van het complete servicepakket van ons bedrijf.

Met de beste technische middelen lassen we constructies in ons eigen bedrijf

In de werkplaats van ons lasbedrijf voeren we met geavanceerde, gekalibreerde apparatuur iedere keer weer unieke constructie-opdrachten uit voor onze klanten uit Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Enkele van onze laswerkzaamheden zijn:

 • MIG/MAG Lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Al onze laswerkzaamheden voldoen aan de strenge kwaliteitseisen voor Europese producten. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig product ontvangt. Daarnaast maken we als las- en constructiebedrijf deel uit van de Dutch Steel Fabricators, die zich als overkoepelende organisatie richt op innovatie, nieuwe maatwerkoplossingen en complete ontzorging van opdrachtgevers op het gebied van staalbewerking.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op en bespreek je wensen

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons lasbedrijf met betrekking een maatwerkconstructie voor jouw bedrijf in Utrecht of elders? Stel je vragen aan onze specialisten en geef je wensen aan ons door. Dit kan via +31 (0)182 52 77 72, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl.