• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht is al vele jaren het lasbedrijf en de gespecialiseerde partner van vele bedrijven in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht voor laswerk van metaalconstructies op maat. Al sinds 1956 maken veel bedrijven gebruik van onze expertise. Wilt u als onderneming in de provincie Utrecht het laswerk van staal uitbesteden aan een ervaren lasbedrijf? Dan bent u bij onze specialisten verzekerd van het gewenste resultaat!

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Als constructie- en lasbedrijf maken we alles op maat voor bedrijven in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Het lassen van staalconstructies op maat voor een specifieke toepassing vereist een uitgebreide expertise. Voor bedrijven uit uiteenlopende sectoren, die onder meer gevestigd zijn in Utrecht, maken we dan ook al het laswerk nauwkeurig op maat. Onze WPS- en WPQ-gecertificeerde lassers zijn in staat het beste resultaat neer te zetten. Bij ons is tevens een gecertificeerd lascontroleur werkzaam voor visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’. Bovendien bieden we als constructie- en lasbedrijf uit Moordrecht totaalservice aan, ook wanneer u specifieke wensen heeft voor uw toepassing in Utrecht. Van ontwerpen en tekenen tot het technisch berekenen en uitvoeren van constructiewerkzaamheden: wij denken met u mee over de beste oplossing. Zo zijn laswerkzaamheden dus slechts één aspect van het complete servicepakket van ons bedrijf.

 

Met de beste technische middelen maken we constructies in onze werkplaats

In de werkplaats van ons lasbedrijf voeren we met geavanceerde, gekalibreerde apparatuur unieke constructie-opdrachten uit voor onze klanten uit Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Enkele van onze laswerkzaamheden zijn:

 • MIG/MAG lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Al het gekwalificeerde laswerk dat wij uitvoeren, voldoet aan de strenge kwaliteitseisen voor Europese producten. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en veilig product ontvangt. Daarnaast maken we als las- en constructiebedrijf deel uit van de Dutch Steel Fabricators. Die richt zich als overkoepelende organisatie op innovatie, nieuwe maatwerkoplossingen en complete ontzorging van opdrachtgevers op het gebied van staalbewerking.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons lasbedrijf met betrekking tot het creëren van een maatwerkconstructie voor uw onderneming in Utrecht of elders? Stel uw vragen aan onze specialisten en geef uw wensen aan ons door. Dit kan via +31 (0)182 59 38 38, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl.