• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Voor staalconstructies op maat zit u goed bij Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht. We beschikken over ruim 50 jaar ervaring, waardoor u bij ons altijd het meest nauwkeurige maatwerk ontvangt. We realiseren deze staalconstructies op maat in onze las- en constructiewerkplaats. Hierdoor is geen uitdaging te groot voor onze specialisten!

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Voor onze staalconstructies op maat gebruiken wij diverse werkzaamheden

Onze werkplaats is ingericht met de meest geavanceerde machines, waaronder twee draaibanken, één freesbank, twee grote kolomboormachines, twee kleine boormachines, twee lintzaagmachines, ponsmachine, hydraulisch pers van 125 ton, profielwals, snijbrandmachine, plasmasnijmachine, halfautomatische lasmachine en 12 MIG/MAG lasmachines. We zijn hierdoor in staat om zeer uiteenlopende laswerkzaamheden in Zuid-Holland uit te voeren. Denk hierbij aan:

 • MIG/MAG lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Met onze specifieke en gekalibreerde apparatuur van zijn wij daarom in staat om u staalconstructies op maat te bieden die voldoen aan de strengste normen en eisen. Ons laswerk is dan ook PQR-gecertificeerd. Onze lassers beschikken daarnaast over een WPS- en een WPQ-certificaat.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Laat u informeren over de mogelijkheden

  Heeft u vragen of wenst u vooraf meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 59 38 38 of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl. Onze specialisten in Moordrecht vertellen u graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot staalconstructies op maat.