• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Werkzaamheden omtrent metaalbouw voor uw bedrijf in Utrecht of elders laat u uitvoeren door Gouda Constructie b.v. in Moordrecht. Onze specialisten beschikken over ruim 50 jaar ervaring, waardoor u uzelf verzekerd van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Dankzij onze ruime ervaring en onze volledig uitgeruste werkplaats zijn we in staat om metaalbouw snel uit te voeren. U kunt dus rekenen op korte levertijden en een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Voor metaalbouw en gerelateerde werkzaamheden schakelt u ons in

Als u op zoek bent naar een constructiebedrijf in Zuid-Holland dat u verder helpt met metaalbouw, al dan niet op maat, kunt u terecht bij Gouda Constructie b.v. in Moordrecht, nabij Utrecht. Onze experts ontwerpen, berekenen, tekenen én voeren de werkzaamheden op de juiste manier uit. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

 • Productverbetering
 • Staalconstructies op maat
 • Gecertificeerd laswerk

Tijdens de werkzaamheden omtrent metaalbouw in onze werkplaats, nabij Utrecht, voldoen we volledig aan de kwaliteitseisen voor Europese producten. Doordat we beschikken over een moderne werkplaats én ervaren medewerkers weet u dat het eindproduct volledig aan uw wensen zal voldoen.

We zijn aangesloten bij de Dutch Steel Fabricators

Ons staalbedrijf nabij Utrecht is onderdeel van de Dutch Steel Fabricators (DSF). Dit houdt in dat we samenwerken met andere staalbedrijven, waardoor we altijd in staat zijn om alle staalbewerkingen uit te voeren. Bijvoorbeeld als wij zelf – in een zeldzaam geval – niet over de capaciteiten beschikken. Hierdoor ontzorgen we u volledig!

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Informeer naar de mogelijkheden

  Wanneer u kiest voor metaalbouw door onze specialisten nabij Utrecht, kunt u rekenen op een proactieve werkwijze. Dit houdt in dat we altijd meedenken met u en zorgen voor een passende oplossing. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 59 38 38 of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl. Onze specialisten helpen u graag verder!