• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Onze specialisten lassen al het constructiewerk voor uw bedrijf in Zuid-Holland of elders. Gouda Constructie b.v. in Moordrecht staat voor u klaar en levert enkel kwalitatief hoogstaande producten aan. We beschikken dan ook over meer dan 50 jaar ervaring met las- en constructiewerk en we zijn werkzaam voor diverse bedrijven. Door onze ervaren lassers en korte lijnen met onze opdrachtgevers bieden we korte levertijden. Wilt u meer weten? Lees dan zeker verder.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Lassen laat u uitvoeren door de lassers van ons bedrijf in Zuid-Holland

Kwalitatief hoogstaande lasproducten zijn onze specialiteit! We beschikken over gemotiveerde en ervaren medewerkers die u bijstaan tijdens het gehele proces: van schets tot het uiteindelijke product. Dankzij ons ervaren team zijn we in staat om alle laswerkzaamheden voor u uit te voeren, waaronder:

 • MIG/MAG Lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Alle werkzaamheden omtrent lassen die wij uitvoeren bij ons bedrijf in Zuid-Holland, voldoen aan de steeds strengere kwaliteitseisen voor Europese producten. U kunt dus rekenen op gecertificeerd laswerk bij ons in Zuid-Holland!

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Bel of mail ons voor meer informatie

  Wilt u de hulp inschakelen van ons lasbedrijf nabij Utrecht? We vertellen u graag meer over de werkzaamheden omtrent lassen die de specialisten van ons bedrijf in Moordrecht, in Zuid-Holland, uitvoeren. Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 (0)182 59 38 38 of door een e-mail te sturen naar info@goudaconstructie.nl. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u – desgewenst – van gedegen advies.