• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Voor het lassen van jouw constructie op maat doe je beroep op Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht hét gespecialiseerde team voor je metalen constructies. Je profiteert bij ons altijd van het meest nauwkeurige maatwerk, uitgevoerd in onze las- en constructiewerkplaats. Geen enkele klus is voor ons een te grote uitdaging!

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Het lassen van jouw constructie op maat als onderdeel van een complete service

Wil je je laswerkzaamheden uitbesteden en kunnen rekenen op het meest kwalitatieve resultaat? Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende las- en constructiewerkzaamheden. Deze worden verricht door onze twaalf enthousiaste medewerkers, waaronder onze gecertificeerde lassers, die kennis hebben over alle fases van metaalconstructieprojecten: van het eerste ontwerp tot aan de oplevering. Met onze specifieke, gekalibreerde apparatuur zijn wij bovendien in staat jouw constructie volledig op maat te lassen. Hierbij staan natuurlijk al jouw wensen centraal, die wij in korte lijnen met jou bespreken en tot in de details realiseren. Al onze werkzaamheden en producten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Enkele van onze laswerkzaamheden zijn:

 • MIG/MAG Lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Maak gebruik van onze expertise

  Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij jou aanbieden. Je bereikt ons via het contactformulier, het telefoonnummer +31 (0)182 52 77 72 of het e-mailadres info@goudaconstructie.nl. Laat je constructie op maat lassen door Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht en reken op korte levertijden.