• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Voor het lassen van uw constructie op maat voor uw bedrijf in Noord-Holland doet u beroep op Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht in Zuid-Holland. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht hét gespecialiseerde team voor uw metalen constructies. U profiteert bij ons altijd van het meest nauwkeurige maatwerk, uitgevoerd in onze las- en constructiewerkplaats. Geen enkele klus is voor ons een te grote uitdaging!

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Het lassen van een constructie op maat voor uw bedrijf in Noord-Holland

Wilt u uw laswerk uitbesteden en rekenen op het meest kwalitatieve resultaat? Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende las- en constructiewerkzaamheden. Deze worden verricht door onze enthousiaste medewerkers, waaronder onze gecertificeerde lassers, die kennis hebben over alle fases van metaalconstructieprojecten: van het eerste ontwerp tot aan de oplevering. Met de specifieke, gekalibreerde apparatuur van ons staalbedrijf nabij Utrecht zijn wij bovendien in staat uw constructie volledig op maat te lassen voor uw bedrijf in Noord-Holland. Tijdens de vervaardiging van de metaalconstructies staan natuurlijk al uw wensen centraal, die wij in korte lijnen met u bespreken en tot in de details realiseren. Alle werkzaamheden en producten van ons constructiebedrijf voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Enkele van onze laswerkzaamheden zijn:

 • MIG/MAG lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Maak gebruik van onze expertise

  Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u aanbieden. U bereikt ons via het contactformulier, het telefoonnummer +31 (0)182 59 38 38 of het e-mailadres info@goudaconstructie.nl. Laat uw constructie op maat lassen door Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht en reken op korte levertijden, ook in Noord-Holland.