• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Wanneer je je laswerk wilt uitbesteden binnen jouw organisatie of industrie, dan is Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht de ideale partij. Ons bedrijf is opgericht in 1956 en heeft zich gedurende decennia gespecialiseerd in vele las- en constructiewerkzaamheden. In onze productiehal van 1500 vierkante meter beschikken we over geavanceerde apparatuur die de vervaardiging van ieder metaalproduct op maat mogelijk maakt. Wil je jouw laswerk uitbesteden aan onze organisatie in Moordrecht en profiteren van onze ruime ervaring in deze industrie? Dan gaan wij graag een samenwerking met jou aan.

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Laswerk uitbesteden aan onze organisatie in Moordrecht als onderdeel van een totaalservice

Doordat wij als constructie- en lasbedrijf ons ver hebben ontwikkeld en samenwerken met bedrijven uit elke denkbare industrie, kun je het laswerk van jouw organisatie perfect aan ons uitbesteden. Het lassen van stalen constructies maakt deel uit van een uitgebreid pakket aan diensten. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot aan de nauwkeurige vervaardiging van een stalen eindproduct op maat: je schakelt ons in voor iedere fase van je project. Bij Gouda Constructie b.v. zijn gecertificeerde lassers (WPS- en WPQ-certificaat) werkzaam en als bedrijf beschikken we over de juiste lasmethode-kwalificatie PQR. Ook zetten we onze gecertificeerde lascontroleur in voor visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’. Wanneer je met ons in zee gaat, blijft je gedurende de werkzaamheden uiteraard goed op de hoogte. Communicatie in korte lijnen, met zowel onze klanten als onze samenwerkingspartners, staat in onze service dan ook centraal.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op om je wensen te bespreken

  Ben je geïnteresseerd in het uitbesteden van laswerkzaamheden aan onze organisatie in Moordrecht of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen jouw industrie? Neem contact met ons op en maak je wensen kenbaar. Bel hiervoor naar +31 (0)182 52 77 72, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@goudaconstructie.nl.