• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Wanneer u uw laswerk wilt uitbesteden binnen uw organisatie of industrie, dan is Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht de ideale partij. Ons bedrijf is opgericht in 1956 en heeft zich gedurende decennia gespecialiseerd in vele las- en constructiewerkzaamheden. In onze productiehal van 1500 vierkante meter beschikken we over geavanceerde apparatuur die de vervaardiging van ieder metaalproduct op maat mogelijk maakt. Wilt u uw laswerk uitbesteden aan onze organisatie in Moordrecht en profiteren van onze ruime ervaring in deze industrie? Dan gaan wij graag een samenwerking met u aan.

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Laswerk uitbesteden aan onze organisatie in Moordrecht als onderdeel van totaalservice

Doordat wij als constructie- en lasbedrijf ons ver hebben ontwikkeld en ook samenwerken met bedrijven uit elke denkbare industrie, kunt u het laswerk van uw organisatie perfect aan ons uitbesteden. Het lassen van stalen constructies maakt deel uit van een uitgebreid pakket aan diensten bij ons als staalfabrikant in Moordrecht. Van ontwerpen, berekenen en tekenen tot aan de nauwkeurige vervaardiging van een stalen eindproduct op maat: u schakelt ons in voor iedere fase van uw project. Bij Gouda Constructie b.v. zijn gecertificeerde lassers (WPS- en WPQ-certificaat) werkzaam en als bedrijf beschikken we over de juiste lasmethode-kwalificatie PQR. Ook zetten we onze gecertificeerde lascontroleur in voor visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’. Wanneer u met ons in zee gaat, blijft u gedurende de werkzaamheden uiteraard goed op de hoogte. Communicatie in korte lijnen, met zowel onze klanten als onze samenwerkingspartners, staat in onze service dan ook centraal.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

  Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van laswerkzaamheden aan onze organisatie in Moordrecht of wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons lasbedrijf nabij Utrecht voor uw industrie? Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Bel hiervoor naar +31 (0)182 59 38 38, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@goudaconstructie.nl.