• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Als constructiebedrijf uit Moordrecht zijn wij onze opdrachtgevers uit Zuid-Holland graag van dienst bij het vervaardigen van hun kwalitatief hoogwaardige constructies. Al meer dan 50 jaar is Gouda Constructie b.v. daarin gespecialiseerd. Binnen ons constructiebedrijf in Moordrecht, Zuid-Holland, werken dagelijks gecertificeerde en ervaren lassers aan de meest specifieke constructies en -producten die niet direct op de markt verkrijgbaar zijn. We zijn met name gespecialiseerd in het maken van hijs- en hefmiddelen. Heeft u speciale wensen? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

 

Gouda Constructie dreghaken

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Ons constructiebedrijf uit Zuid-Holland biedt enkel maatwerk

Binnen ons las- en constructiebedrijf in Moordrecht staan constructies op maat centraal, die wij al jarenlang vervaardigen voor vele opdrachtgevers uit Zuid-Holland. Ook in Noord-Holland is ons constructiebedrijf werkzaam voor diverse opdrachtgevers. U profiteert bij ons van een op maat samengesteld constructieproject: van de ontwerp- tot de laatste afwerkingsfase zijn we u van dienst. In onze moderne bedrijfshal van ruim 1500 vierkante meter beschikken we over geavanceerde apparatuur die alle denkbare constructies mogelijk maakt. Denk hierbij aan de gekalibreerde lasapparatuur van ons lasbedrijf nabij Utrecht, die wij gebruiken voor:

 • MIG/MAG lassen
 • Lasmanipulators
 • Gemechaniseerde laswerkzaamheden

Onderdeel van Dutch Steel Fabricators

Gouda Constructie b.v. maakt deel uit van de Dutch Steel Fabricators, opgericht in 2015. Binnen dit netwerk zijn verschillende staalbedrijven werkzaam. Deze bedrijven werken samen om aan iedere klant het meest kwalitatieve maatwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. Door deze samenwerking en een voortdurende innovatie- en kennisontwikkeling in de staalbouw, zijn is ons constructiebedrijf uit Moordrecht in staat om in de provincie Zuid-Holland zeer specifieke constructies te leveren. Dit doen wij altijd met een persoonlijke en complete service!

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Neem contact met ons op en geef uw wensen door

  Wanneer u binnen uw bedrijf uit de provincie Zuid-Holland laswerkzaamheden wilt uitbesteden aan een gespecialiseerd constructiebedrijf, dan stellen we u bij Gouda Constructie b.v. in Moordrecht graag meer dan tevreden. Voor ons zijn duidelijke communicatie en een snelle levertijd hier ook een onderdeel van. Bent u benieuwd naar onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw metaalconstructie? Bel dan naar +31 (0)182 59 38 38, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@goudaconstructie.nl. De specialisten van ons constructiebedrijf vertellen u graag meer!