• ✓ Onderdeel DSF
 • ✓ Geen klus te groot
 • ✓ Gecertificeerde lassers

Maak gebruik van onze expertise in de staalbouw en profiteer van maatwerk voor jouw bedrijf in Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht. Gouda Constructie b.v. richt zich al meer dan 50 jaar op het lassen en vervaardigen van stalen constructies op maat, zoals hijs- en hefmiddelen die niet standaard op de markt te vinden zijn. Samen met onze partners bieden wij iedere opdrachtgever complete en persoonlijke service aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf uit Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht en hoe je kunt profiteren van onze moderne staalbouw.

Gouda Constructie dreghaken

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Ervaren en gecertificeerde specialisten in de staalbouw in Zuid-Holland

Als specialist in staalbouw uit Moordrecht zijn we in het verleden veel opdrachtgevers uit Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht van dienst geweest. Wij verzorgen alle voorkomende las- en constructiewerkzaamheden waarbij de staalsoorten S355J2 t/m S690QL onder keur gelast kunnen worden. De lascontroleur van ons bedrijf voert visueel en magnetisch lasonderzoek op niveau ‘level II’ uit. Onze ervaren lassers beschikken bovendien over een WPS- (Welding Procedure Specification) en WPQ- (Welding Performance Qualification) certificaat. Door middel van nauwkeurig maatwerk en een ruime ervaring in de staalbouw, met name op het gebied van laswerkzaamheden, kunnen we ieder bedrijf in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht op een complete wijze van dienst zijn. Als staalbedrijf binnen de Dutch Steel Fabricators zoeken we met onze partners voortdurend naar nieuwe oplossingen voor maatwerkconstructies.

Neem contact op!

  Gouda Constructie heistellingen en makelaars klein
  Gouda Constructie laswerkzaamheden
  Gouda Constructie staaldraad haspel
  Gouda Constructie dreghaken

  Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk

  Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Gouda Constructie b.v. uit Moordrecht, Zuid-Holland, en ben je benieuwd wat wij kunnen bereiken op het gebied van staalbouw? Stel ons al je vragen en maak je wensen kenbaar, zodat wij alle mogelijkheden aan je voor kunnen leggen. Geen klus is voor ons een te grote uitdaging en we garanderen te allen tijde snelle levertijden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)182 52 77 72, het e-mailadres info@goudaconstructie.nl of het contactformulier.